SJANNE MARIE VAN DEN GROENENDAAL.

Als enthousiaste wetenschapper heeft Sjanne Marie in 2021 haar promotieonderzoek bij Tilburg University afgerond. Het doel van haar onderzoek was de heterogeniteit van zzp’ers in kaart te brengen vanuit een loopbaanperspectief.

Ze heeft zich verdiept in de loopbaanontwikkeling van zzp’ers en de samenwerking met opdrachtgevers. Zo heeft ze haar aandacht gericht op vraagstukken omtrent de duurzame inzetbaarheid van zzp’ers.

Hoe zorgen zzp’ers ervoor dat zij happy, healthy & productive zijn in hun ondernemerschap en welke rol hebben opdrachtgevers hierin?

VRAAG HIERONDER HET GRATIS E-BOOK AAN:

‘DE EERSTE STAP NAAR GOED OPDRACHTGEVERSCHAP’

Het e-book bevat inspirerende blogs en reflectievragen over ‘Goed Opdrachtgeverschap’.

Meld je aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over succesvol samenwerken met zzp’ers.

Je ontvangt dan direct ook het gratis e-book met inspirerende blogs, kennisclips en reflectvragen over ‘Goed Opdrachtgeverschap’ waarmee je direct aan de slag kunt in jouw organisatie.

Goed Opdrachtgeverschap e-book


OVER SJANNE MARIE.

Met de Gouden Schil bundelt Sjanne Marie van den Groenendaal haar expertise gebaseerd op haar promotieonderzoek en haar studieachtegrond. Zo heeft ze de Bachelor Personeelswetenschappen en de Master Human Resource Studies (cum laude) succesvol afgerond bij Tilburg University. 

Op basis van inzichten uit haar promotieonderzoek en haar eigen gedachtegoed inspireert en adviseert ze opdrachtgevers en intermediairs in het professionaliseren en moderniseren van de samenwerking met zzp’ers vanuit Goed Opdrachtgeverschap.  

Naast oprichter van de Gouden Schil is Sjanne Marie universitair docent bij TIAS School for Business and Society en Tilburg University. Bij TIAS School for Business and Society is zij Academic Director van de Masterclasses (Profit). Bij Tilburg University doceert Sjanne Marie onderwijs waarin het accent ligt op leren en ontwikkelen in organisaties. Daarnaast begeleidt ze Masterstudenten in het schrijven van hun scriptie over thema’s zoals Inclusief HRM-beleid en duurzame inzetbaarheid van zzp’ers. Als onderzoeker verricht zij wetenschappelijk onderzoek naar arbeidsmarkttransities van flexibele arbeidskrachten en zzp’ers en de rol van Inclusief HRM-beleid hierin.

Samenwerken met Sjanne Marie van den Groenendaal wordt gekenmerkt door de vertaalslag van wetenschappelijke inzichten naar de praktijk op een persoonlijke en oplossingsgerichte manier.